Stockmann Itis

Stockmann-tavaratalo on toiminut kauppakeskus Itiksessä Bulevardilla vuodesta 1992 alkaen. Kauppakeskuksen uudistusprojektin myötä Stockmann Itis avasi uudistuneen tavaratalonsa kauppakeskuksen itäpäätyyn 4.11.2013.

Stockmann Itis tarjoaa entistä laajemman valikoiman kansainvälisesti tunnettuja brändejä. Aloita tutustumismatkasi vaikkapa täysin uudistuneesta Herkusta (–1. krs), josta löydät uuden luomuosaston lisäksi entistä enemmän esittelyitä ja kokkivieraita.

Ainutlaatuisen uudesta Stockmann Itis -tavaratalosta tekee sen ovaali muoto. Uuden tavaratalon näyttävä arkkitehtuurinen elementti on kattojen yli kohoava valopiha. Itiksestä löytyy myös Stockmannille tunnusomainen kello, jonka läheisyydessä on helppo treffata.

Autolla tuleminen uuteen Stockmann Itikseen on entistäkin helpompaa. Tavaratalon palvelee kolmessa kerroksessa, joista on suora hissiyhteys viiteen ilmaiseen parkkikerrokseen.

Kauppakeskuksen Kehä I:n puoleiseen päätyyn on avattu suora sisäänkäynti tavaratalon –1 kerroksessa sijaitsevaan Herkkuun.

Osoite
Itäkatu 1
00930 Helsinki

PL 220
00101 Helsinki

Stockmann asiakaspalvelu
+358 (0)9 1211

Aukiolot
Ma-pe 9-21
La 9-19
Su 11-18
Kaikki aukioloajat »

Ota yhteyttä »