AjankohtaistaKanelia kainaloon, Tatu ja Patu!

Helsingin keskustan Stockmann näyttelee keskeistä roolia uudessa Kanelia kainaloon, Tatu ja Patu! -elokuvassa. Aino Havukaisen ja Sami Toivosen suositusta lastenkirjasarjasta tutut Outolan pojat koheltavat tavaratalossa mörkökarkottimen ja joulupukin kanssa. Elokuvassa veljekset matkustavat Helsinkiin tapaamaan ystäväänsä Veeraa, jolla on pojille mahtava yllätys! Veera kuitenkin myöhästyy Rautatieasemalta jouluruuhkan takia, jolloin Outolan pojat päättävät suunnata pääkaupungin vilskeeseen omin avuin. Seuraa hullunkurisia sattumuksia pursuileva seikkailu, jonka melskeessä veljekset päätyvät säheltämään myös Helsingin keskustan Stockmannille.

Elokuvan pääosissa Tatuna ja Patuna nähdään Antti Holma ja Riku Nieminen. Poikien ystävän Veeran roolia näyttelee nuori näyttelijälahjakkuus Eedit Patrakka. Elokuvan muissa rooleissa nähdään mm. Sulevi Peltola, Pirjo Lonka, Mari Lehtonen, Ville Myllyrinne ja Tommi Korpela.

Elokuvan on käsikirjoittanut Aino Havukainen, ohjannut Rike Jokela, kuvannut Rauno Ronkainen ja tuottanut Riina Hyytiä sekä Max Malka Dionysos Filmsistä.

Kanelia kainaloon, Tatu ja Patu! elokuvateattereissa 19.10.

Muistathan, että Stockmannin kanta-asiakkaana voit ostaa tavaratalojen palvelupisteistä Finnkinon perhelippupaketin (4 lippua, yht. 47 €) ja leffajulisteen Antti Holman ja Riku Niemisen nimmareilla!

 

Tasty Tuesday kaikissa Herkuissa 4.10.

Tasty Tuesday on hyvän ruoan ystävien yhteinen hetki Herkussa aina joka kuun ensimmäinen tiistai. Tule kuulemaan kiinnostavista ruokamaailman ilmiöistä, tapaamaan alan asiantuntijoita, kokeilemaan ja maistamaan uutta.

Lokakuun teemana Oktoberfest

Zum Wohl! Lokakuun Tasty Tuesday -illassa tiistaina 4.10. klo 17–18 heittäydytään Oktoberfestin maukkaisiin tunnelmiin. Maailman tunnetuimman olutjuhlan hengessä parrasvaloissa paistattelevat saksalaisen kielialueen herkut, kuten makkarat, perunasalaatti, appenzeller-juustot, pretzelit ja tietenkin sekä kotimaiset että saksalaiset oluet.

Zum Wohl ja nähdään tiistaina Herkussa!

 

Stockmann-sovellus nyt myös Androidille!

Lataa Stockmann-sovellus Play Storesta ja nauti kanta-asiakkuudesta entistäkin kätevämmin.

Lue lisää »

 

Uusi upea naisten asusteparatiisi on avattu

Nyt valikoimissamme on enemmän merkkilaukkuja, -huiveja, -hattuja ja muita asusteita kuin koskaan. Uusia laukkumerkkejä osastolla ovat esim. upea 3.1 Phillip Lim, ikoninen Kenzo ja huikea Kate Spade.

Helsingin keskustan tavaratalon 1. kerroksessa,  Esplanadin puoleisen sisäänkäynnin vieressä.


Stockmann Gastro & Stockmann Style

Ainutlaatuisia kohtaamisia ruoan ja tyylin ystäville

Ruoka ja muoti – niistä ei koskaan voi puhua liikaa! Siksi me Stockmannilla haluamme koota yhteen sinut ja muut näistä kiehtovista aiheista kiinnostuneet.
Olemme perustaneet kanta-asiakkaillemme kaksi heimoa, Stockmann Gastron ja Stockmann Stylen. Liity kumpaan haluat tai vaikka molempiin, niin saat ajankohtaista tietoa ja kutsuja tapahtumiin. Tervetuloa mukaan!

LUE LISÄÄ JA LIITY TÄSTÄ »


Uusi Sisustusmaailma Helsingin Kirjataloon

Helsingin keskustan Akateemisen Kirjakaupan -1-kerrokseen on avattu Sisustusmaailma, joka tarjoaa laajan valikoiman huonekaluja ja sisustamiseen liittyviä palveluja. Tiloissa ovat nyt avanneet Isku-huonekalumyymälä ja Vallilan myymälä. Myöhemmin tulossa on lisää kodinsisustukseen liittyviä palveluntarjoajia. Tervetuloa Sisustusmaailmaan!


Uudistumme sinua varten

Tavarataloissamme on meneillään useita uudistuksia ja kehitysprojekteja, jotta palvelumme on jatkossa saumatonta ja monikanavaista.

Helsingin keskustan Stockmannilla keskitetään kodin alueen tuotteet kevään aikana 5. kerrokseen, ja elokuussa valmistuu upea naisten asusteosasto nykyisen miesten asusteosaston paikalle tavaratalon ensimmäiseen kerrokseen.

Lue lisää uudistustöistä ja tilapäisistä osastomuutoksista »


Tapiola Park on avattu

Uudessa pysäköintilaitoksessa yli 2000 pysäköintipaikkaa

Tervetuloa Tapiolan uuteen pysäköintilaitokseen! Tapiola Parkissa on asiakkaidemme käytettävissä yli 2 000 pysäköintipaikkaa. Tapiola Parkiin ajetaan lännestä Etelätuulentieltä tai idästä Tapiolantien liikenneympyrän kautta. Tunti ilmaista parkkiaikaa First ja Exclusive -kanta-asiakkaillemme.

Lue lisää Tapiola Parkista »


Stockmann.comin palautukset nyt kätevästi suoraan kassalle

Nyt voit palauttaa maksamasi stockmann.comista tekemäsi verkkokauppaostoksen myös kaikkien tavaratalojen kassoille. Maksamasi summan saat takaisin saman tien. Tilauksia ei voi palauttaa Herkun kassoille.


Stockmann Open Wi-Fi

Voit käyttää kaikissa Suomen tavarataloissa asioidessasi ilmaista Stockmann Open langatonta verkkoa. Wi-Fi virtaa tavarataloissa vapaana. Ei käyttäjätunnusta. Ei salasanaa. Klikkaa ja käytä.


Digitaalinen sovituskoppi

Uutuus vain Stockmannilla! Digitaaliset sovituskopit ovat nyt käytössä kaikissa tavarataloissamme naisten ja miesten osastoilla. Tarkista sovittamasi tuotteen väri- ja kokovaihtoehdot napin painalluksella, ja haluamasi vaihtoehdot tuodaan sinulle sovitettavaksi. Tervetuloa ostoksille – vaatteiden sovitus ei ole koskaan ollut helpompaa!


Postin pakettiautomaatit nyt Stockmannilla

Postin pakettiautomaatti on käytössäsi Stockmannin tavarataloissa Helsingin keskustassa, Tampereella, Tapiolassa ja Turussa. Tee ohjaus Stockmannin pakettiautomaattiin osoitteessa www.posti.fi/ohjaus ja nouda postipakettisi kätevästi ostosten yhteydessä.