Mittapukupalvelu

Mittapukupalvelusta saat ajattoman ja tyylikkään puvun, housut, irtotakin ja paidan mittojesi mukaan.
 
Mittapuku- ja paitavalikoimaamme kuuluvat luotettavat Ermenegildo Zegna sekä paitamerkeistä Eaton ja  Stenströms. Omat mittamestarimme ottavat tarvittavat mitat ja opastavat oikeanlaisen puvun ja kankaan valinnassa. Puvun, housujen, paidan ja irtotakin lisäksi voit teettää mittapukupalvelussa myös frakin, smokin tai ulsterin.

Mittapukupalvelu sijaitsee Helsingin keskustan tavaratalon 4. kerroksessa. Varaa aika tapaamiseen.

Ajanvaraus

Varaa aika puh. (09) 121 3283 tai sähköpostilla: mittapukupalvelu@stockmann.com

Varaa aika

Mallin valinta

Mittavaatteen tilaaminen ja valmistaminen on monivaiheinen prosessi, jonka tuloksena asiakas saa hyvin istuvan, käyttötarkoitukseen sopivimman vaatteen.

Prosessi alkaa mittamestarin tekemällä vartaloanalyysillä, jonka perusteella päätetään sopivin vaatevalmistaja ja malli. Seuraavaksi voidaan valita käyttötarkoituksen mukainen kangas, vuori ja napit. Asiakkaalta otettujen mittojen perusteella etsitään sopiva sovituspuku, nk. ”protopuku”,  valmistajan kokovalikoimasta. Malliin tehdään tarvittavat kaavamuutokset, jotka toimitetaan muiden tietojen ohella vaatteen valmistajalle.

Valmistus

Vastaanotettuaan tilauksen mittavaatteen valmistaja tekee leikkuusuunnitelman, jossa otetaan huomioon pyydetyt kaavamuutokset ja muut toivomukset. Sähköisessä muodossa oleva tilaus siirtyy seuraavaksi valmistajan leikkuurobotille, joka leikkaa kankaan ja vuorin. Vaate valmistetaan tuotantolinjalla ja lopputarkastuksen jälkeen se lähetetään Stockmannille joko lentorahtina tai postipakettina.

Noin viisi viikkoa

Tilausvaatteen valmistamisprosessi kestää noin neljä viikkoa. Kun vaate on saapunut mittatilauspalveluumme, asiakas kutsutaan sovitukseen. Tarvittaessa vaatteeseen voidaan vielä tehdä pieniä muutoksia Stockmannin korjausompelimossa.

Tiedot tietokantaan

Mittatilauspalvelua käyttävien asiakkaiden tiedot kirjataan mittamestareiden omaan tietokantaan, joten mittavaatteen tilaaminen on seuraavalla kerralla entistäkin helpompaa. Tällä hetkellä mittatilauspalvelulla on jo tuhansia tyytyväisiä asiakkaita!

Tervetuloa tapaamaan asiantuntevia mittamestareitamme ja kysymään lisää mittavaatteiden tilaamisesta!

Helsingin keskustan tavaratalon mittamestarit

Sari Vepsä-Suomalainen

  • Valmistui vaatturiksi 1991
  • Aloitti Stockmannilla ompelija/vaatturina 1990
  • Mittamestari syksystä 2006

Jorma Ranta

  • Valmistui vaatturiksi 1975, mallimestarintutkinto 1979
  • Stockmannin mittamestari vuodesta 1984