Nyt kannattaa liittyä kanta-asiakkaaksi

Stockmannin kanta-asiakkaana nautit sadoista upeista tuote-eduista joka kuukausi. Tiesithän, että nouset nyt Exclusive- ja First-asiakkaaksi nopeammin kuin koskaan? Päivitämme kanta-asiakkuutesi Exclusive-asiakkuudeksi, kun vuosittaiset kanta-asiakaskortille rekisteröidyt ostoksesi ylittävät 2.500 euroa, ja First-asiakkaaksi, kun vuosittainen ostokertymäsi Stockmannilla on vähintään 5.000 euroa.

KÄTEISKORTTI 0 € KOKO LOPPUVUODEN AJAN!
Täytä hakemus verkossa tai hae käteiskortti tavaratalon kanta-asiakaspalvelusta.
TÄYTÄ HAKEMUS VERKOSSA »
TULOSTA HAKEMUSLOMAKE »

LUE LISÄÄ KANTA-ASIAKKUUDEN TASOISTA »


Saat edut heti käyttöösi 

Kun olet lähettänyt hakemuksen, saat kanta-asiakasnumeron, jolla pääset heti hyödyntämään kanta-asiakasetuja Stockmannin verkkokaupassa. Saat kanta-asiakaskorttisi postitse kotiin tai voit hakea sen tavaratalon kanta-asiakaspalvelusta, jolloin pääset heti etujen pariin myös tavarataloissa. Jos tilaat Stockmann MasterCard -kortin, voit hakea tavaratalon kanta-asiakaspalvelusta väliaikaisen kanta-asiakaskortin, jolla saat edut käyttöösi luotollisen kortin toimitusta odotellessasi.


Hae Stockmannin kanta-asiakaskorttia
 

Hae Stockmann MasterCard -korttia
 

 
Täyttämällä hakemuksen verkossa saat kaikki kanta-asiakasedut heti käyttöösi. Samalla voit rekisteröityä Stockmannin verkkokauppaan. Kun olet lähettänyt hakemuksen, saat kanta-asiakasnumeron, jolla pääset heti hyödyntämään kanta-asiakasetuja verkkokaupassa. Saat kanta-asiakaskorttisi postitse kotiin tai voit hakea sen tavaratalon kanta-asiakaspalvelusta.

Verkossa kanta-asiakaskorttia voi hakea vain 18 vuotta täyttänyt henkilö. Kanta-asiakaskortti maksaa € 10,00.

TÄYTÄ HAKEMUS VERKOSSA »
TULOSTA HAKEMUSLOMAKE »

 
Stockmann MasterCard on kanta-asiakaskortti sekä kansainvälinen luotto- ja maksuaikakortti.
Voit hakea korttia verkossa, tavaratalon kanta-asiakaspalvelussa tai missä tahansa Nordean konttorissa Suomessa »
Verkossa Stockmann MasterCard -korttia voi hakea vain 18 vuotta täyttänyt henkilö. Stockmann MasterCard on avaus- ja vuosimaksuton. Kortin credit-ominaisuutta käyttämällä saat ostoksillesi keskimäärin 30 päivää korotonta maksuaikaa. Luotosta maksat vain, jos käytät sitä. Lue lisää »
Mikäli sinulla jo on Stockmannin käteiskortti, pääset Stockmann MasterCard -hakemukseen tästä »
Täyttämällä hakemuksen verkossa saat kaikki kanta-asiakasedut heti käyttöösi.
Stockmann-tavarataloissa saat Stockmann MasterCard -kortin debit- tai credit-ominaisuudella maksetuista ostoksista 0,5 % maksutapaetua
(Voimassa toistaiseksi, katso lisätietoa tästä »).

TÄYTÄ HAKEMUS VERKOSSA »


Hae rinnakkaista Stockmannin kanta-asiakaskorttia
 

Hae rinnakkaista Stockmann MasterCard -korttia
 

 
Mikäli sinulla on jo Stockmannin käteiskortti tai Stockmann MasterCard, voit hakea haluamillesi henkilöille rinnakkaista käteiskorttia.

Verkossa kanta-asiakaskorttia voi hakea vain 18 vuotta täyttänyt henkilö. Rinnakkaiskortin haltijan tulee asua samassa taloudessa pääkortin haltijan kanssa. Rinnakkaiskorttia voit hakea joko verkossa, lähettämällä tulostettavan hakemuksen postitse Stockmannin kanta-asiakaspalveluun tai asioimalla henkilökohtaisesti tavaratalon kanta-asiakaspalvelussa rinnakkaiskortin hakijan kanssa. Kortin hinta on 10 €.

TÄYTÄ HAKEMUS VERKOSSA »
TULOSTA HAKEMUSLOMAKE »

 
Mikäli sinulla on jo Stockmann MasterCard, voit hakea korttia tavaratalon kanta-asiakaspalvelussa tai missä tahansa Nordea-pankin konttorissa Suomessa »