Kanta-asiakaskortit

Stockmannin kanta-asiakaskortti

Stockmannin kanta-asiakaskortilla olet oikeutettu moniin kanta-asiakasetuihin. Voit hakea korttia verkossa, lähettää hakemuksen postitse Stockmannin kanta-asiakaspalveluun tai asioida henkilökohtaisesti tavaratalon kanta-asiakaspalvelussa.

Stockmann MasterCard -kortti

Voit hakea kanta-asiakaskorttiisi luotto- ja maksuaikaominaisuutta millä tahansa kanta-asiakkuuden tasolla. Stockmann MasterCard yksi maailman laajimmin hyväksytyistä luottokorteista. Stockmann-tavarataloissa saat Stockmann MasterCard -kortin debit- tai credit-ominaisuudella maksetuista ostoksista 0,5 % maksutapaetua (voimassa toistaiseksi).

Lue lisää Stockmann MasterCard -kortista »

Voit hakea Stockmann MasterCard -korttia verkossa, tavaratalon kanta-asiakaspalvelussa tai
missä tahansa Nordean konttorissa Suomessa »

Rinnakkaiskortit samassa taloudessa asuville

Stockmann MasterCard -korttiin ja Stockmannin kanta-asiakaskorttiin voit liittää myös rinnakkaiskortit kanssasi samassa taloudessa asuville henkilöille. Näin perheenjäsenten päivittäinen asioiminen sujuu joustavasti.

Stockmann MasterCard -kortin rinnakkaiskortit voivat olla joko Stockmann-kanta-asiakas- tai Stockmann MasterCard -kortteja. Stockmann MasterCard -pääkortin laskusta näet kaikki kyseiseen korttiin liitettyjen luotollisten korttien ostot ja erääntyvät maksut. Kuhunkin Stockmann MasterCard -rinnakkaiskorttiin voi määrittää oman käyttörajan.

Stockmannin kanta-asiakaskorttiin, jossa ei ole MasterCard -ominaisuutta, voi liittää ainoastaan luotottomia kanta-asiakaskortteja.