Usein kysyttyjä kysymyksiä

Stockmann MasterCard -korttia koskevat kysymykset »

Miten ja missä voin liittyä kanta-asiakkaaksi?

Hakemuksen voi täyttää internetissä ja tavaratalojemme kanta-asiakaspalvelupisteissä.

Missä kortti käy maksuvälineenä?

Stockmann MasterCard -kortilla maksat miljoonissa paikoissa ympäri maailman.

Milloin kanta-asiakaskortin voi rekisteröidä?

Kanta-asiakaskortin voi rekisteröidä ostoksen yhteydessä, kun ostokset maksetaan Stockmann MasterCard -kortilla, muulla Stockmannin hyväksymällä luottokortilla, käteisellä, pankkikortilla, debit-kortilla, Stockmannin lahjakortilla tai Visa Electron/Maestro -kortilla.

Miksi perheenjäsenillä on oltava omat kortit?

Stockmann-kortti on henkilökohtainen. Stockmann MasterCard -korttiin voi liittää joko luotollisia rinnakkaiskortteja tai käteisrinnakkaiskortteja. Stockmannin käteiskorttiin voi liittää ainoastaan käteisrinnakkaiskortteja. Rinnakkaiskortin voi hakea vain pääkortin haltijan kanssa samassa taloudessa asuville henkilöille.

Pitääkö minun ilmoittaa osoitteenmuutoksestani?

Saamme kotimaan osoitteenmuutokset väestörekisteristä, mikäli asiakkaalla ei ole tietojenluovutuskieltoa. Ulkomaan osoitteet voi ilmoittaa asiakaspalveluumme, puh. (09) 1211 tai sähköpostilla asiakaspalvelu@stockmann.com.

Miksi en saa kanta-asiakaspostia?

Kanta-asiakkaan etuvihko postitetaan aktiivisille kanta-asiakkaille, joiden 12 viimeisen kuukauden rekisteröidyt korttiostot Stockmann-yksiköissä ylittävät 250 euroa. Uudet kanta-asiakkaat ovat automaattisesti mukana kanta-asiakaspostituksissa  ensimmäisen 7 kuukauden ajan riippumatta ostojen määrästä. Lähetämme postin ainoastaan pääkortinhaltijalle, emme mahdollisille rinnakkaiskorttien haltijoille.

Korttiostoksi luetaan ostot Stockmann-yksiköissä, joiden yhteydessä on esitetty Stockmannin kanta-asiakaskortti. Kanta-asiakaskorttia näyttämällä asiakas ilmoittaa meille, että hän on myös jatkossa kiinnostunut saamaan kuukauden etuvihon sekä muun kanta-asiakasmateriaalin. Emme postita etuvihkoa tai muuta kanta-asiakasmateriaalia ulkomaille.

Voiko ostoja rekisteröidä jälkeenpäin, jos kanta-asiakaskorttia ei tullut ostohetkellä näytettyä?

Ikävä kyllä kanta-asiakaskorttia ei voi rekisteröidä jälkeenpäin.

Miksi minun kannattaa rekisteröidä kanta-asiakaskorttini kaikkien ostosten yhteydessä?

Ostosten teko kannattaa keskittää Stockmannin kanta-asiakaskortille. Mitä useammin näytät kanta-asiakaskorttiasi, sitä nopeammin saavutat Exclusive-asiakkuuden ja kaikki sen tarjoamat erikoisedut ja -palvelut. Kanta-asiakaskorttia kannattaa näyttää jokaisen ostoksen yhteydessä Stockmann-yksiköissä (näitä ovat Stockmann-tavaratalot, Hobby Hall ja Stockmann City Outlet), myös silloin kun maksetaan käteisellä.

Kuinka pääsee Exclusive-kanta-asiakkaaksi?

Exclusive kanta-asiakkaaksi pääset, kun kanta-asiakaskortille rekisteröidyt vuosiostosi ylittävät kulloinkin voimassaolevan Exclusive-ostorajan, joka vuonna 2016 on 2500 euroa. Huomaathan että vuosiostot muodostuvat pääkorttilaisen sekä siihen mahdollisesti liitettyjen rinnakkaiskorttilaisten yhteenlasketuista ostoista. Kannattaa siis keskittää koko perheen ostot Stockmannille.

Vuosiostoiksi luetaan ostot Stockmann MasterCard -kortilla ja käteiskortilla rekisteröidyt ostot Stockmann-yksiköissä maksutavasta riippumatta.

Stockmann MasterCard -kortilla Stockmann-konsernin ulkopuolella tehdyt ostot lasketaan kertymään.

Kertymään ei lasketa Nordean yhdistelmäkortilla tehtyjä debit-maksuja Stockmann-konsernin ulkopuolella.

Lue lisää Exclusive kanta-asiakkuudesta »

Kuinka pääsee First-asiakkaaksi?

First-kanta-asiakkaaksi pääsee, kun kanta-asiakaskortille rekisteröidyt vuosiostot ylittävät kulloinkin voimassa olevan First-ostorajan, joka vuonna 2016 on 5000 euroa.

Vuosiostoiksi luetaan Stockmann-tavarataloissa tehdyt Stockmann-kanta-asiakaskortille tai Stockmann MasterCard -kortille rekisteröidyt ostot. Huomaathan että vuosiostot muodostuvat pääkorttilaisen sekä siihen mahdollisesti liitettyjen rinnakkaiskorttilaisten yhteenlasketuista ostoista. Kannattaa siis keskittää koko perheen ostot Stockmannille.

Lue lisää First-kanta-asiakkuudesta »