Kanta-asiakkaana olet askeleen edellä

Kanta-asiakkaanamme saat parhaat edut ja palvelut. Kuulet ensimmäisenä kauden uutuuksista, nautit monipuolisista palveluista ja hankit monet valikoimamme tuotteista muita edullisemmin.

Näytä korttiasi aina oston yhteydessä, niin varmistat, että saat kuukauden kanta-asiakasedut suoraan kotiisi. Keskittämällä ostoksesi Stockmannille voit nousta korkeammille kanta-asiakastasoille ja pääset nauttimaan vielä paremmista eduista.

KUUKAUDEN EDUT VERKKOKAUPASSA »

ETUVIHKO »

PYSYVÄT EDUT ERI TASOILLA »

YHTEISTYÖKUMPPANIEN EDUT »

Kanta-asiakastasot

REWARD »

EXCLUSIVE »

FIRST »


Muutoksia kanta-asiakasohjelman ehdoissa

Haluamme tarjota Stockmannilta ostaville asiakkaille parhaimpia mahdollisia, henkilökohtaisia etuja. Taataksemme tämän olemme muuttaneet kanta-asiakasohjelmamme ehtoja. Jatkossa rinnakkaiskortin saa vain pääkortin haltijan kanssa samassa taloudessa olevalle henkilölle. Mikäli eri taloudessa asuvalla rinnakkaiskorttilaisella on Exclusive- tai First-kortti, lähetetään hänelle uusi, oma kortti samalla tasolla, joka on voimassa 12 kuukautta sen myöntämishetkestä alkaen.  Reward-tason rinnakkaiskortin haltija voi käyttää edelleen vanhaa korttiaan. Kortti on vain siirretty omalle tililleen. Ehtomuutos koskee myös Stockmann MasterCard –kortteja. Mikäli rinnakkaiskortin haltijalla on Stockmann MasterCard, lähetetään hänelle oma käteiskortti ja Stockmann MasterCard suljetaan 30.9.2016. Rinnakkaiskortin haltija voi hakea uutta Stockmann MasterCardia omalla nimellään osoitteessa mastercard.stockmann.com.  Muutoksen myötä rinnakkaiskortin haltija siirtyy pääkortinhaltijaksi eli Stockmann kanta-asiakkuus pysyy edelleen voimassa.