Stockmann Gastro & Stockmann Style

Ainutlaatuisia kohtaamisia ruoan ja tyylin ystäville

Ruoka ja muoti – niistä ei koskaan voi puhua liikaa! Siksi me Stockmannilla haluamme koota yhteen sinut ja muut näistä kiehtovista aiheista kiinnostuneet.
Olemme perustaneet kanta-asiakkaillemme kaksi heimoa, Stockmann Gastron ja Stockmann Stylen. Liity kumpaan haluat tai vaikka molempiin, niin saat ajankohtaista tietoa ja kutsuja tapahtumiin. Tervetuloa mukaan!

KATSO TUNNELMIA EDELLISISTÄ TAPAAMISISTA »


STOCKMANN GASTRO – Herkutellaan yhdessä

Stockmann Gastro tuo yhteen hyvän ruoan ystävät ja uteliaat kotikokit. Gastron jäsenenä pääset mukaan upeisiin tapahtumiin, kohtaat kiinnostavia ihmisiä kauhan varressa ja saat inspiroivaa ruokatietoa sähköpostiisi. #stockmanngastro

ELOKUUN OHJELMAA

 • Helsingin keskustassa, Tampereella ja Turussa: Saksiniekat koolle!
  Stockmann Gastoron jäsenet maistelevat ahdin antimia tavaratalossa tyylikkäästi viineistä jaloimpien kanssa.  Kutsut lähetetään sähköpostilla noin 2 viikkoa ennen tilaisuutta kaikille Stockmann Gastro –jäsenille. Kun kutsu käy, ole valmiina virittämään verkot ja tarttumaan syöttiin!

LIITY TÄSTÄ GASTRO-HEIMOON* »

Saat kutsun noin 2 viikkoa ennen tapahtumaa. Pysy kuulolla!


STOCKMANN STYLE – Testataan kauden trendit

Stockmann Style on esteetikkojen ikioma valtakunta. Kuulet muodin, kauneuden ja sisustamisen viimeisimmät trendit ensimmäisten joukossa. Kauniita asioita ei ole elämässä koskaan liikaa! #stockmannstyle

ELOKUUN OHJELMAA

 • Helsingin keskustassa: Naisten asusteosaston avajaisjuhla
  Avaamme alkusyksystä uuden naisten asusteosaston Helsingin keskustan tavarataloon, ja järjestämme avajaisjuhlat, totta kai! Tarkkaile sähköpostiasi kesäkuussa.

 • Helsingin keskustassa, Tapiolassa, Tampereella ja Turussa: Business as Usual uudella twistillä – löydä kurssillamme oma tyylisi syksyn businesspukeutumiseen
  Varaudu työhönpaluuseen uudella lookilla tai täydennä olemassaolevaa trenditietoisilla valinnoilla. Stockmann Style businesspukeutumisen kurssi tarjoaa valintoja ja vinkkejä, löydä oma tyylisi syksyn businesspukeutumiseen.

SYYSKUUN OHJELMAA

 • Helsingin keskustassa: Muotinäytös syysmuodin näyttävä esiinmarssi

 • Tampereella ja Turussa: Tyyli-illat

LIITY TÄSTÄ STYLE-HEIMOON* »

Saat kutsun noin 2 viikkoa ennen tapahtumaa. Pysy kuulolla!


Tavataan tapahtumissa!

Haluatko parhaille paikoille muotinäytökseen? Haluatko kokata yhdessä huippukokin kanssa? Kun liityt Stockmann Gastron tai Stockmann Stylen jäseneksi, pääset mukaan ainutlaatuisiin tapahtumiin.

Haluamme tarjota sinulle ikimuistoisia kohtaamisia! Järjestämme joka kuukauden ensimmäinen tiistai Tasty Tuesdayn, jossa hyvän ruoan ystävät pääsevät testaamaan ajankohtaisia makuja. Lisäksi Stockmann Gastron tai Stockmann Stylen jäsenille järjestetään vuoden aikana kursseja ja tapahtumia.

Stockmann Gastro ja Stockmann Style löytyvät myös sosiaalisesta mediasta. Lisää siis seurantaan ja suosikkeihisi #stockmanngastro ja #stockmannstyle!
Liity mukaan, niin saat ajankohtaisia sähköposteja* sinua kiinnostavista aiheista ja kutsuja tapahtumiin

LIITY TÄSTÄ »

Jäseneksi voit liittyä vaikka saman tien, tai ilmoittaudu mukaan tavaratalojen palvelupisteissä. 

*Liittymällä heimoon annat Stockmannille luvan lähettää sinulle suunnattua markkinointia sähköpostitse.