Hääpari Helsingin keskustan tavaratalon näyteikkunassa, kuva Sakari Röyskö

Kuva: Sakari Röyskö

Täydellinen pari kuvautti itsensä Stockmannin näyteikkunassa

Stockmann ja Finnair Plus aloittivat yhteistyön 10.2.2015. Asiakkaat, jotka kuuluvat molempien yhtiöiden kanta-asiakasohjelmiin, voivat ansaita Finnair Plus -pisteitä Stockmannilla tehdyistä ostoksista Suomessa. Yhteistyön slogan "Täydellinen pari" innosti Timo Linnalan ja Elina Elorannan ottamaan hääkuvansa Stockmannin kampanjaikkunassa.

"Olemme olleet yhdessä melkein 5 vuotta, mutta tutustuneet paljon aiemmin yhteisellä työpaikalla, Helsingin keskustan Stockmannilla,"

Timo Linnala kertoo.

Ajatus hääkuvan ottamiseen Stockmannilla syntyi, kun hääpari mietti heille tärkeitä paikkoja.

"Mietimme suhteellemme merkityksellisiä paikkoja ja totesimme, että yksi meitä vahvasti yhdistävä tekijä on Helsingin keskustan Stockmann, jossa olemme aikoinaan tavanneet,"

Elina Eloranta sanoo ja jatkaa:

"Kerroin ajatuksesta Stockmannille ja sitä kautta kuvaussuunnitelma alkoi hahmottua. Oli hienoa ottaa kuva Stockmannin kuuluisassa satuikkunassa, varsinkin nyt, kun siellä on tämä Täydellinen pari -viesti näyttävästi esillä."

Linnala ja Eloranta ovat aktivoineet Stockmannin kanta-asiakaskortit yhteistyölle. Heidän ensimmäiset Finnair Plus -pisteitä kerryttäneet ostoksensa liittyivät häävalmisteluihin. Oletko sinä jo aktivoinut Stockmann-kanta-asiakaskortin yhteistyölle?

Lisätietoja ja ohjeet löytyvät täältä »