Stockmann Turvalla vakuutat tulevaisuutesi

Stockmann Turva on vakuutustuotteiden perhe, jonka vakuutuksia tarjotaan vain Stockmannin kanta-asiakkaille. Stockmann Turva -vakuutusten avulla kanta-asiakkaat voivat helposti ja vaivattomasti täydentää olemassa olevaa vakuutusturvaansa.

Vakuutukset on kehitetty yhteistyössä vakuutusyhtiö ACE:n kanssa, joka on Stockmannin yhteistyökumppani ja toimii vakuutusten myöntäjänä. Stockmann Turva -tuoteperhettä kehitetään jatkuvasti ja mukaan tulee uusia vakuutuksia, joita tarjotaan kanta-asiakasryhmille suoramarkkinoinnin välityksellä. Nyt Stockmannin kanta-asiakkaat voivat vakuuttaa itsensä ja lähimmäisensä myös syöpädiagnoosin varalta sekä koko perheensä tapaturman varalta.

ACE huolehtii kaikesta vakuutuksiin liittyvästä asiakaspalvelusta ja vastaa mielellään kaikkiin vakuutuksiin liittyviin kysymyksiin asiakaspalvelun numerossa (09) 6861 5151 klo 9–17. Voit ottaa yhteyttä myös sähköpostitse: asiakaspalvelu@acegroup.com

Kaikissa Stockmann Turva -tapaturmavakuutuksissa on mukana seuraavat elementit:

  • Vakuutus on voimassa ympäri vuorokauden kaikkialla maailmassa.
  • Vakuutusmaksu veloitetaan vaivattomasti vakuutuksenottajan Stockmann MasterCard -kortilta tai erillisellä paperilaskulla. Voit myös aktivoida e-laskun käyttöösi.
  • Vakuutus päättyy automaattisesti, mikäli vakuutetun Stockmannin kanta-asiakkuus lakkaa.

Voit kysyä lisätietoa mm. ACE:n asiakaspalvelusta.

Lue lisää vakuutuksista »