Takuu ja huolto

Vastaamme tuotteiden mahdollisista virheistä Suomen lain mukaisesti.

Tuotteiden mukana tullut lähetysluettelo on hyvä säilyttää, koska lähetysluettelo toimii osto- ja takuutodistuksena asiakkaalle.

Laitteen toimitus huoltoon

Lataa huoltoilmoitus tästä (PDF-muodossa).

Täytä huoltoilmoitus, minkä jälkeen voit toimittaa laitteen huoltoon seuraavilla tavoilla:

 • Toimitus huoltoliikkeeseen
  Nopein tapa saada laitteesi huollettua on toimittaa se suoraan valtuutettuun huoltoliikkeeseen. Liitä laitteen mukaan täytetty huoltoilmoitus ja takuutodistus.
 • Toimitus postitse
  Toimita laite, täytetty huoltoilmoitus ja takuutodistus postitse osoitteeseen:
  Stockmann.com / Huoltopalvelu (HUOM, ei käyntiosoite)
  Tahkotie 2
  01530 VANTAA
  Sopimusnumero 634942

Muista pyytää postista kuitti lähettämästäsi tuotteesta.
Otathan huomioon pidemmän käsittelyajan asioidessasi postin kautta.

Pakkaaminen

Pakkaa laite huolellisesti, jotta se kestää kuljetuksen aiheuttaman rasituksen. Jos mahdollista, käytä laitteen alkuperäistä pakkausta tai vastaavaa. Sopivan kokoisella pakkauksella ja riittävällä pehmusteella minimoidaan kuljetusvahingot.
Lisää lähetyksen mukaan:

 1. nimesi ja osoitteesi
 2. puhelinnumerosi
 3. selvitys siitä, miten laitteen vika ilmenee. Liitä selvitykseen myös laitteen mahdollinen sarjanumero.

Huomioithan, että lähettäjä vastaa laitteen asianmukaisesta pakkaamisesta. Jos laite on puutteellisesti pakattu ja vaurioituu matkalla, lähettäjä vastaa vahingosta.

Lunastamme vain postitse lähetetyt tuotteet.

Takuuehdot

Stockmannin tuotteilla on valmistajan myöntämät takuuehdot. Noudata laitteiden käyttö- ja asennusohjeita, sillä takuu korvaa yleensä vain materiaali- ja valmistusvirheitä.

Takuuaika käy ilmi tuotteen teknisistä tiedoista sekä maksukuitista ja lähetteestä, joka toimii myös takuutodistuksena. Takuun voimassaolo alkaa ostopäivästä. Huomioithan, että korjausarvio on maksullinen, mikäli vika ei kuulu takuun piiriin.

Takuuhuolto

Tutustu huolellisesti valmistajan takuuehtoihin, jotka olet saanut laitteen mukana. Takuuviallinen tuote ensisijaisesti huolletaan kuntoon. Mikäli huoltoa ei voida suorittaa, vaihdetaan tuote ominaisuuksiltaan vastaavaan tuotteeseen.

Takuun ulkopuoliset viat ja niiden kustannukset asiakkaalle

Takuu ei koske ohjelmien, datan tai siirrettävien tallennusvälineiden vahingoittumista tai menettämistä, ohjelmistovikoja, nestevaurioita, mekaanisia vaurioita tai muita vastaavia. Mikäli vika ei kuulu takuuseen, veloitetaan tarkistusmaksu, joka on tuotteesta riippuen vähintään 30 euroa.

Jos huollossa havaitaan takuun ulkopuolinen vika, huolto tai Stockmann ottaa asiakkaaseen yhteyttä. Kustannusarvion tekemisestä huoltoyhtiö veloittaa hinnastonsa mukaisesti, kuitenkin vähintään 30 euroa. Jos laite korjataan takuun ulkopuolella, tarkistus- ja kustannusarviomaksut sisältyvät huollon hintaan. Kuljetuskustannukset lisätään aina hintoihin.

Vastaamme tuotteiden mahdollisista virheistä Suomen lain mukaisesti. Erimielisyystilanteissa voit saattaa asian kuluttajariitalautakunnan käsiteltäväksi (www.kuluttajariita.fi tai p. 029 566 5200).