Maksutavat

Mikäli olet Stockmannin kanta-asiakas, rekisteröidy verkkokauppaan ja liitä kanta-asiakaskorttisi numero omiin tietoihisi. Näin voit hyötyä kanta-asiakkaille suunnatuista eduista myös verkkokaupassa ja kerrytät ostokertymääsi verkkokauppaostoista.

Stockmann-verkkokaupassa voit käyttää seuraavia maksutapoja:

Stockmann Kertaluotto

Suomessa asuvat, yli 22-vuotiaat, asiakkaat voivat maksaa tilauksensa 2–24 kuukausierässä valitsemalla maksutavaksi Stockmann Kertaluoton. Maksutapa on mahdollinen tilauksille 20 €–3000 € välillä. Luottokorko on 19,8 %. Stockmann Kertaluoton lasku toimitetaan valitsemallasi tavalla joko sähköpostilla tai kirjeenä ja maksuaikaa on 14 päivää tavaran toimituksesta. Stockmann Kertaluoton erien määrät voit valita itse luoton määrä huomioiden. Erät laskutetaan 30 päivän välein. Stockmann Kertaluoton kk-maksu on 1,25 € ja lisäksi veloitetaan maksutapalisä 1,95 €.

Jos olet valinnut maksutavaksi Stockmann Kertaluoton ja haluat palauttaa tuotteet tai osan tuotteista, muista lisätä pankkitilinumerosi palautusilmoitukseen. Näin voimme palauttaa rahat pankkitilillesi.

Stockmann Kertaluoton laskutuksen palveluntarjoajana/luotonvälittäjänä toimii Lindorff Oy. Lindorff Oy:llä on oikeus tarkistaa Stockmann Kertaluotolla maksavan asiakkaan luottotiedot luottorekisterin ylläpitäjän luottotietorekisteristä. Stockmannilla on oikeus evätä tilaus myönteisestä luottopäätöksestä huolimatta. Stockmann Kertaluotolla maksavan henkilön tulee tunnistautua pankkitunnuksilla tilausta tehdessään.

Luottosi tilannetta voit tarkastella verkkopalvelussa kertaluotto.lindorff.fi/Stockmann. Stockmann Kertaluoton laskutukseen liittyvissä asioissa ota yhteys asiakasneuvojiin, puh. 02 2700 520 arkisin klo 8–20 ja lauantaisin klo 10–15 (norm. pvm/mpm).

Myöhästyneestä maksusuorituksesta lähetetään maksuhuomautus.

Esimerkki Stockmann Kertaluotosta: Televisio, hinta 500,00 euroa + maksutapalisä 1,95 euroa. Valitset maksaa 12 erässä. Kokonaishinnaksi tulee 566,72 euroa (+toimituskulut). Todellinen vuosikorko on tällöin 28,84 %.

Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot (PDF, avautuu uuteen ikkunaan) »

Stockmann MasterCard

Stockmann MasterCard on todellinen täyden palvelun kortti. Kanta-asiakasetujen lisäksi saat maksuaika- ja maksukortin, joka käy maksuvälineenä lähes kaikkialla.

Stockmann MasterCard

Verkkomaksu

Verkkomaksu on mahdollista Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, OP:n, POP Pankin, S-Pankin, Säästöpankkien ja Ålandsbankenin asiakkaille.

Nordea OP
Säästöpankki POP-pankki Handelsbanken
Ålandsbanken Aktia S-Pankki

Kun käytössäsi on oman pankkisi verkkopankkitunnukset ja olet maksamassa verkkokaupan ostoksiasi, siirryt kauppapaikkamme sivuilta hetkeksi verkkopankkiin ja maksat tilauksesi suoraan omalta tililtäsi. Maksutapahtuman näet verkkopankin tilitiedoista. Maksutietojen välitys sinun ja pankkisi välillä on turvallista, sillä maksutiedot suojataan SSL-salausmenetelmällä ».

Maksukortit

Stockmann-verkkokaupassa käyvät maksuvälineenä seuraavat maksukortit:

Stockmann MasterCard Visa  

Voit maksaa verkko-ostoksia maksukortillasi, kun rekisteröit korttisi pankissasi verkkomaksukelpoiseksi. Huomioi, että kortillasi saattaa olla myös turvaraja verkko-ostoksia varten. Sitä voi tarkistaa ja muokata verkkopankissasi tai pankkikonttorissasi. Stockmann MasterCard -korttisi saat rekisteröityä verkkomaksukelpoiseksi ottamalla yhteyttä Nordea Rahoitukseen.

Voit maksaa sekä Debit- että Credit -ominaisuuksilla varustetulla kortilla. Kun maksat Debit –puolella, maksu veloitetaan pankkitililtäsi, ja kun maksat Credit –puolella, ostot laskutetaan luottotililtäsi.

Jos käytössäsi on sekä Credit- että Debit-ominaisuuksilla varustettu kortti, voit maksaa luottotililtäsi käyttämällä kortin credit -numeroa (kortin etupuolella oleva 16 merkkiä pitkä numerosarja). 3 merkkiä pitkä CVV/CVC -tarkistusluku löytyy kortin kääntöpuolelta nimikirjoitusalueen oikealta puolelta. Kun haluat maksaa pankkitililtäsi, käytä debit-kortin numeroa, joka löytyy korttisi kääntöpuolelta vasemmasta alakulmasta: ensimmäiset 16 numeroa toimivat korttinumerona ja kolme viimeistä toimivat CVV/CVC -tarkistuslukuna.

Jos käytössäsi on Credit-kortti, voit maksaa luottotililtäsi käyttämällä kortin credit-numeroa (kortin etupuolella oleva 16 merkkiä pitkä numerosarja). 3 merkkiä pitkä CVV/CVC -tarkistusluku löytyy kortin kääntöpuolelta nimikirjoitusalueen oikealta puolelta.

Jos käytössäsi on Debit kortti, voit maksaa verkossa tehdyt ostokset suoraan pankkitililtäsi käyttämällä kortin debit-numeroa (kortin etupuolella oleva 16 merkkiä pitkä numerosarja). 3 merkkiä pitkä CVV/CVC –tarkistusluku löytyy kortin kääntöpuolelta nimikirjoitusalueen oikealta puolelta.

Korttimaksaminen verkkokaupassamme tapahtuu Netsin SSL-suojatulla maksulomakkeella. Yrityksellämme ei ole pääsyä korttitietoihin eikä maksukortin tietoja tallenneta järjestelmiimme. Verkkokaupassamme ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa- ja MasterCard SecureCode -todentamispalvelut, joiden avulla kortinhaltijan henkilöllisyys todennetaan, mikäli korttiisi on liitetty MasterCard SecureCode- tai Verified by Visa –palvelu. Silloin maksaessasi syötät ensin kortinnumeron, voimassaoloajan ja tarkistusluvun. Lopuksi vahvistat ostoksen pankkitunnuksillasi tai pankkikonttorista erikseen tilattavalla kiinteällä salasanalla. Syöttämäsi tiedot, esim. pankkitunnukset, eivät välity Stockmann-verkkokauppaan.

 

AMERICAN EXPRESS

Voit maksaa kaikki ostoksesi American Express -kortilla. Maksulomakkeella olevaan CVV2/CVC2/CID kenttään tulee syöttää kortin etupuolella oleva 4-numeroinen tunnusluku.

Tehdessäsi verkkomaksun sinut tunnistetaan American Express SafeKey® -palvelulla, joka käyttää 3-D Secure® -protokollaa. Ostoksen varmistamiseksi sinulta saatetaan pyytää 6-numeroista kertakäyttöistä koodia, joka lähetetään sinulle sähköpostilla ja/tai tekstiviestillä. Jos olet mukana Membership Rewards® -ohjelmassa ja sinulla on riittävä määrä pisteitä tililläsi, saat samalla mahdollisuuden käyttää pisteitä ostokseesi.

MasterCard SecureCode

Jos olet maksanut tilauksesi maksukortilla ja haluat palauttaa tuotteita, hyvitetään palautussumma maksukortillesi.

Lasku

Suomessa asuvat, yli 22-vuotiaat, asiakkaat voivat valita maksutavaksi laskun. Lasku toimitetaan erillisenä kirjeenä ja maksuaikaa on 14 päivää tavaran toimituksesta. Laskutuksen palveluntarjoajana/luotonvälittäjänä toimii Lindorff Oy. Lindorff Oy:llä on oikeus tarkistaa laskulla maksavan asiakkaan luottotiedot Suomen Asiakastieto Oy:n luottotietorekisteristä. Stockmannilla on oikeus evätä tilaus myönteisestä luottopäätöksestä huolimatta. Laskulla maksavan henkilön tulee tunnistautua pankkitunnuksilla tilausta tehdessään.

Myöhästyneestä maksusuorituksesta lähetetään maksuhuomautus.

Jos olet valinnut tilauksesi maksutavaksi laskun ja haluat palauttaa tuotteet tai osan tuotteista, muista lisätä pankkitilinumerosi palautusilmoitukseen. Näin voimme palauttaa rahat pankkitilillesi.

Laskulla maksettaessa peritään maksutapalisä 1,95 €.